Post by ibtalasegi on Feb 11, 2022 17:41:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brick Breaker : Space Outlaw ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brick Breaker : Space Outlaw IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ gems generator kodova ▞▞▞
▞▞▞ Brick Breaker : Space Outlaw 2022 version ▞▞▞
Ocijenio bih 5 zvjezdica ako uklonite oglas u oglasu za igru. Osim toga, do sada je najsličnija stvarnom izbijanju od većine aplikacija za android ili playstore koje sam viđao otkako sam ga počeo tražiti. Neke od ovih drugih Android aplikacija su vrlo upitne. Poput aplikacija koje nasumično unose "& heros" u svoje naslove. Idk o svemu tome, ali ovo je super.
Prilično zabavan rasipnik vremena, ali bilo je nekoliko stvari koje nisu radile kako treba: multiplikatori lopti nisu uvijek radili, a linija cilja je pogrešna ako pokušate odbiti loptu
Igrao je manje od 2 minute i prošao samo prvu razinu i bio prisiljen pogledati 3 reklame.
ምን ጉድ ነው፣ በጣም እንክብል የሚያባዙት አበዙት። እንዴ፣ ገና ሳልጀምር 3x3x2x3 አገኝና ድምጥማጡን ይጠፋል፣ Učinite malu misiju potpunom ገ
Pre dosadno. Uopće nije izazovno. Očistio sam većinu razina za manje od 2 minute s ocjenom 3 zvjezdice pri svakom pokušaju. Zaustavljen nakon 87. lvl iz dosade.
Previše dodataka otežava igranje igrica. Prilikom pokretanja igre dodaje smetnje. Ne razumijem gdje točno kliknuti. Dodaci su dosadni. Ali igra je najbolja...
Oglasi svake sekunde, loša igra. Nemoj instalirati
Sviđa mi se igra, ali je odvratno koliko reklama imaju. Bolje izbrišite ovu aplikaciju. Muka mi je od gledanja svih reklama.
Možda najbolje. Nemojte imati drugu značajku
Dobra ili potpuna zabava daje ovu igru za zabavu, igrajte ovu igru i uživajte.
Sviđa mi se igra, ali volio bih da ima više razina za igranje. Već sam pobijedio cijelu utakmicu
Ova igrica je groznabnemozes ni uc u igru sve postane crno 😡
Stvarno? Prelako.
Dobra vrlo zabavna igra
ok ok
Ova bi igra bila puno bolja da uopće postoji bilo kakav izazov. Većina pojačanja traju prekratko. I još uvijek nisam shvatio čemu služe novčići.
Prvo što vidite je oglas... ne hvala
Najgore za dodatke. Upravo sam skinuo igru koju nikad nisam ni igrao i besplatne kovanice kliknem na besplatne novčiće i moram pogledati dodatak. Izbrisao sam igru.
Dođite do određene razine pa poželite da kupite dodatke!!😬😬
Igra je dobra. Ali činjenica da imate toliko oglasa, kako iskačućih tako i oglasa za kupnju igara, vrlo je neugodna.
Stvarno? Oglas prije nego što se uopće učitam u aplikaciju?
Sve u svemu, zabavna mala igra za proći vrijeme, dobra fizika, ali za što se, dovraga, koriste novčići. Imam 17k i ništa s njima
Lijepo
Brick Breaker : Space Outlaw Arkády hftk
Imao sam crne ekrane, nije bilo važno na kojoj sam razini, to se prikazuje samo na kraju svih razina
Pun oglasa. Užasno.
Previše dodavanja!!
Ne, igra je loša kada morate pogledati oglas prije nego što je uopće počela
Dobro
Ovo je najbolji Brick Breaker, ali morate isprobati puno zabave
u redu
U redu je
Oglasi *su* nametljivi, ali ja to mogu voljeti igrajući se s isključenim podacima. Ono što me iznervira je činjenica da se čini da određene nagrade kao što su dijamanti (koji su potrebni za napredak konstelacije) nestaju čim se razina očisti. Nagrade koje se ispuštaju kada se cigla razbije, trebaju se prikupiti na kraju razine i ne nestati.
KENDALL & KYLIE Kalandjátékok pvs
To uopće nije loša igra
Lijepa igra, ali mora imati mogućnosti za kupnju novih loptica od novčića u igri.
10 sekundi nakon otvaranja aplikacije i već su me napale 3 reklame
Djeluje odlično nakon što ga kupite.
Nisam ni došao do utakmice zbog jebenih reklama. Odmah deinstalirano.
ova aplikacija je super, sviđa mi se jedino što mi se ne sviđa kod nje je to što previše oglasa i tako dugo, to je jedino što mi se ne sviđa, ali sve ostalo je super 😊
Zasada je dobro
Brick Breaker : Space Outlaw Arkády hftk